top of page

Lamellgardiner

Lamellgardiner er anvendelige i alle typer værelser i hjemmet og på arbeidsplassen. De stilrene lamellene vil skjerme mot sjenerende sollys og innsyn, mens du kan ha god utsikt i en annen retning.

Vertical Venetian Blinds Full Room Photo bedroom_edited.jpg

Tilpasningsdyktig løsning

 

Lamellgardinens videre fortrinn ligger i det store fargeutvalget og tilgjengelige lamell-kvaliteter, men viktigst av alt er hvordan lamellgardiner kan tilpasses de fleste vindusfasonger og -størrelser. Ved hjelp av en line justerer du lamellens vinkel, og med et lett drag i en snor trekker du gardinen helt eller delvis til siden; fra midten og ut eller fra en side til en annen. Tradisjonelt har man kjede i bunnen mellom lamellene, men vi kan også mot tillegg i pris levere innsveisede bunnlodd så man slipper kjede i bunnen for et enda strammere uttrykk.

 

Manuell eller motorisert styring

 

Nytt er også at man i stedet for kjede og snor til å betjene kan buke men skyvestang montert foran første lamell. Skyv enkelt gardinen til ønsket posisjon og vir på staten for å vende på lamellene. Finnes også som motorisert.

Mulighet for å kombinere flere farger

 

Det er mulig å kombinere flere farger i samme lamellgardin, og lamellene kan lett byttes ut for å tilpasses nye fargerkombinasjoner i ditt interiør.


Vi har et bredt utvalg av lamellgardiner. Kontakt oss på telefon 47 46 49 00 eller send oss en e-post.

bottom of page