top of page

Innglassing av balkong

Ønsker du å ta i bruk din balkong vinter som sommer? Da kan innglassing av balkongen være en god løsning. Med glass rundt balkongen beholder du både utsikt og lysinnslipp, men skjermes mot vind og vær. På dager der været tillater det, kan du enkelt åpne glasset og slippe luft og solstråler inn.

Mange fordeler med å glasse inn balkongen

 

Når du glasser inn balkongen din, legger du et ekstra rom til bruksarealet på boligen. Mange opplever at de bruker balkongen sin mer når de har muligheten til å sitte utendørs, men samtidig være skjermet fra både vær og støy fra omgivelsene. Bor du i et område med mye aktivitet vil en innglassing av balkongen dempe blant annet trafikkstøy som høres inne i boligen. 

 

I tillegg vil innglassingen kunne ha positiv innvirkning på dine energikostnader. Dette er fordi balkongen vil varme opp luften før den slipper inn i boligen, og på den måten gi redusert oppvarmingsbehov. Bor du på eller nær bakkeplan er det også en økt sikkerhet i å velge innglasset balkong, ettersom glasset gjør balkongen litt mindre tilgjengelig for uvedkommende.

 

Mindre vedlikehold med innglasset balkong

 

Glasset rundt balkongen beskytter ikke bare de som oppholder seg på den. Det vil i like stor grad beskytte selve balkongen og materialene den er laget av. Når balkongen ikke utsettes for påkjenninger som vær, vind, fugler og annet dyreliv, vil den også holde seg i bedre stand lenger og kreve mindre vedlikehold.

 

Ønsker du et tilbud på innglassing av balkong i Tromsø-området? Kontakt oss på telefon 47 46 49 00 eller skriv til oss i vårt kontaktskjema.

bottom of page