top of page

Derfor er det smart å kjøpe solskjerming hos en glassmester

Solskjerming har blitt et vanlig produkt for privatboliger – også under våre himmelstrøk her nordpå. For det er ikke bare uønskede reflekser i TV- og dataskjermer som gjør produktet etterspurt. Etterspørselen har også med utviklingen av byggeskikk og trender å gjøre. Det bygges rimelig tett i Tromsø, og store vindusflater trender arkitektonisk. Derfor har mange, spesielt i tettbygde leilighetsområder, fått et behov for å skjerme for uønsket innsyn. Solskjerming erstatter gardiner i så måte og har dermed blitt en del av et helhetlig interiørdesign. 

 

Det er mange tilbydere av solskjermingsprodukter på markedet, og utvalget er stort og prisene relativt greie – vel og merke dersom du har vinduer innenfor standard størrelse. Typisk for den nye byggeskikken er derimot at vinduene har blitt både høyere og bredere, og da er utvalget straks mindre og kostnadene for individuell tilpassing høyere. Og med dimensjoner utover standard melder det seg også et behov for trygg og solid innfesting, og det er det dessverre ikke alle leverandørene som tar like seriøst. En glassmester har bygningsteknisk ekspertise, og vil kunne hjelpe deg med en trygt og gjennomtenkt kjøp av både innvendig og utvendig sol- og innsynsskjerming. Se hva vi kan tilby HER

 

Her er 4 gode grunner til å kjøpe solskjerming hos en glassmester:

1. Det ligger i ordet «glassmester»

 

Fagfolk hos en sertifisert og ansvarlig glassmesterbedrift kan alt om glass og vinduer. Og bak denne ekspertisen ligger det både formell utdanning og kompetanse på tekniske normer og regler for god og sikker innfesting og montering. I tillegg har vi omfattende erfaring med hvordan glass «oppfører» seg i forhold til temperatur og UV-verdier. Visste du forresten at det kun er utvendig solskjerming som virker effektivt mot varmeinnslipp fra sollys?

 

 

2. Du slipper å tenke på millimetermål

 

Moderne boliger har ofte store vinduer utenfor standardmål, og krever skreddersøm av Plisségardiner, lameller eller andre løsninger. Og da kan det bli kostbart å «bomme på millimeteren». Vi kjenner terminologien og vet forskjellene mellom lysmål, karm-mål og lignende, og sørger for å ta 100% nøyaktige mål slik at sluttmontering og bruk av produktene blir uproblematisk.

 

 

3. Forsvarlig montering

 

Spesielt når det kommer til utvendig solskjerming er det viktig å kalkulere for tilstrekkelig bæring og innfesting av solskjerming, markiser og lignende. Under våre himmelstrøk må løsningen tåle arktiske vær- og vindforhold av orkan styrke, og vi har bygningsteknisk kompetanse som sørger for forsvarlig montering som tåler skikkelig dårlig vær. Innvendig solskjerming stiller også strenge krav til barnesikkerhet - noe vi som fagfolk har et spesielt fokus på.

 

 

4. Garanti, lokal service og kvalitet

 

Vi har et nært samarbeid med ledende leverandører av løsninger for solskjerming og kan dermed tilby det beste på markedet – samtidig som at du som kunde har noen lokalt som kan håndtere eventuell reklamasjon, service og reparasjoner. Vi tar hele leveranseansvaret og du slipper å forholde deg til en leverandør på internett ved reklamasjoner eller service.

Se hva vi kan tilby av solskjerming HER

bottom of page