top of page

Rullegardiner

Rullegardinen har vært en sikker vinner innen solskjerming i en årrekke, og den er fremdeles svært populær i norske hjem. Dette skyldes både anvendelighet og funksjonalitet, samt det brede utvalget som finnes å velge mellom. De siste årene har teknologien innen solskjerming utviklet seg betraktelig. Nå kan du i stor grad automatisere din rullegardin, og styre den via en app på mobilen. 

Velg mellom ulike duker og størrelser

 

Rullegardinen er en kostnadseffektiv form for solskjerming. Du får mye solskjerming for pengene og den er enkelt å skifte ut dersom du ønsker en forandring. Dermed er det bare å slå seg løs med farger og mønstre, og la rullegardinen bli et spennende tilskudd til øvrig interiør. Gardinene kan leveres med ulike størrelser tilpasset forskjellige vinduer.

 

Rullegardinen er en fleksibel løsning som raskt lar deg veksle mellom fullt dagslys og total mørkleggelse. Velger du å motorisere din rullegardin, kan du slippe inn lyset mens du fremdeles ligger i sengen. Dermed legger du til rette for mange komfortable morgener.

 

Kombiner rullegardin med vanlige gardiner

 

Selv om rullegardinen gjør seg fint alene, er den også et godt supplement til vanlige gardiner. Kanskje gir ikke gardinene dine den skjermingen du ønsker. Da er det fint å ha mulighet til å trekke rullegardinen helt eller delvis ned. Rullegardinen vil i de fleste tilfeller også skjerme mer mot varme enn det gardinene gjør. Å kunne trekke ned rullegardinen fra tid til annen, vil derfor kunne gjøre underverker for inneklimaet. 

 

Når rullegardinen er trukket helt opp, vil den knapt synes. Velger du en nøytral farge på duken, vil rullegardinen også være diskret på veggen i nedtrukket form.


Vi har et bredt utvalg av rullegardiner. Kontakt oss på telefon 47 46 49 00 eller send oss en e-post.

bottom of page