top of page

Markiser

Markisen er en svært populær form for utvendig solskjerming. Den skjermer effektivt mot sollys og solstråler, og gjør det behagelig å oppholde seg utendørs selv på varme og solrike dager. Markisen er en robust og varig løsning, og dermed en investering du nyter godt av i lang tid. Vi leverer markiser med en rekke forskjellige duker. Dermed kan du få en løsning som står i stil med din bolig.

 

Mer behagelig inneklima med markise

 

I tillegg til at markisen gjør det mer behagelig å oppholde seg på balkong eller terrasse, vil den også bidra til et bedre inneklima. Ved å effektivt sperre varmen ute, blir innetemperaturen mer komfortabel. Dette er kjærkomment på solrike sommerdager. Velger du i tillegg vindusmarkiser til rom som er utsatt for sollys, får du muligheten til å kontrollere lys- og varmeinnslipp i enda større grad. 

 

Du velger selv om markisen skal styres manuelt med sveiv eller bryter, eller om du vil ha en motorisert løsning. Ved å velge automatisk styring kan markisen programmeres slik at den utløses av ulike forhold. Dermed kan du aktivt bedre inneklimaet selv når du ikke er hjemme.

Fischer_Faldarmsmarkise_01.jpg

En solskjermingsløsning som varer

 

Å gå til anskaffelse av markiser kan oppleves som kostbart. Da er det viktig å huske på at dette er en langsiktig investering. Markisen har du glede av lenge, og den kan også øke boligverdien ved et boligsalg. Ved normalt bruk kan en markise fint vare i opp mot 25 år. 

 

Ofte vil det være på markiseduken at slitasjen først begynner å synes. Denne kan heldigvis byttes ut uten at du må skifte selve kassen på markisen. Godt vedlikehold vil også bidra til å øke markisen og dukens levetid. 


Vil du vite mer om å få satt opp markiser i ditt hus eller borettslag? Vi har høy kompetanse på markiser og hjelper deg gjerne. Ring oss på telefon 47 46 49 00 eller send oss en e-post.

bottom of page