top of page

Hold solen borte med utvendig solskjerming (Tromsø og omegn)

Det finnes mange muligheter når det kommer til sol- og innsynskjerming - også kalt utvendig solskjerming. Tromsø og omegn er områdene hvor vi leverer og monterer inn- og utvendige screens, plissé- og lamellgardiner, rullegardiner og markiser. 

La en glassmester ta seg av soskjermingen


Det er flere fordeler ved det å benytte seg av en glassmester når du har behov for sol- og innsynskjerming:
 

  1. Ekspertise og sertifisering innen ikke bare glass/vinduer, men også innfesting og montering

  2. Nøyaktige mål på produkter som gjerne trenger skreddersøm

  3. Forsvarlig montering

  4. Garanti og lokal service

 

Ikke helt overbevist? Lær mer om hvorfor det er smart å kjøpe solskjerming hos en glassmester.

DUETTE®-Shades-Full-Room-Photo-Top-Down-

Plisségardiner

 

Plisségardiner er en populær og effektiv form for innvendig solskjerming. Ikke bare ser det flott ut og egner seg i alle rom, gardinene gir deg også full kontroll på både innsyn og lysinnslipp.

 

Størrelsen på gardinene tilpasses enkelt til størrelsen på vinduene dine. Samtidig finnes en rekke valgmuligheter og tilleggsfunksjoner, slik at du kan få gardinene akkurat slik du vil ha dem. For utvendig persienner (Tromsø og omegn) har vi et bredt utvalg for deg og hjemmet ditt.

Roller-Blinds-Full-Room-Photo-bedroom-2-

Rullegardiner

 

Rullegardinen har vært en sikker vinner innen solskjerming i en årrekke, og den er fremdeles svært populær i norske hjem. Dette skyldes både anvendelighet og funksjonalitet, samt det brede utvalget som finnes å velge mellom.

 

De siste årene har teknologien innen solskjerming utviklet seg betraktelig. Nå kan du i stor grad automatisere din rullegardin, og styre den via en app på mobilen. Du kan også spesifisere behovet ditt enda mer for blant annet rullegardiner (Tromsø). 10 x 10? 50 x 50? Kontakt oss for dine spesialbehov.

Venetian-Blinds-Full-Room-Photo-kitchen-

Persienner

 

Persienner er en tidløs klassiker. I tillegg til å skjerme for solen og å hindre innsyn vil bevisst fargevalg kunne heve helhetsinntrykket av interiøret i din bolig.

 

Med et stort utvalg av farger kan du skape et spennende miljø eller velge farger som går i ett med resten av interiøret - og dermed virker mer diskrè.

Vertical Venetian Blinds Full Room Photo bedroom_edited.jpg

Lamellgardiner

 

Lamellgardiner er anvendelige i alle typer værelser i hjemmet og på arbeidsplassen. De stilrene lamellene vil skjerme mot sjenerende sollys og innsyn, mens du kan ha god utsikt i en annen retning.

Har du et behov, er det stor sannsynlighet for at vi har produktet som dekker dette. Skulle det være behov for det, kan vi bestille det vi ikke har inne eller skreddersy solskjermingen etter nøyaktige spesifikasjoner.

Vi tar oss av utvendig solskjerming (Tromsø og omegn)


Glassmester Appelbom i Tromsø er en sertifisert mesterbedrift, rådgiver, fasadeentreprenør og spesialist på solskjerming. Vi tilbyr kun det beste bransjen kan by på av løsninger, materialer og håndverk for privatboliger, offentlig sektor og næringsbygg.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om hva vi kan tilby. Du når oss enkelt ved å ringe 47 46 49 00 eller ved å sende en e-post til post@appelbom.no. Kom også gjerne innom oss i Stakkevollvegen 33B.

bottom of page