top of page

Sol- og innsynskjerming

 

Det finnes mange muligheter når det kommer til sol- og innsynskjerming. Vi leverer og monterer både inn- og utvendige screens, plissé- og lamellgardiner, rullegardiner og markiser. 

DUETTE®-Shades-Full-Room-Photo-Top-Down-

Plisségardiner

 

Plisségardiner er en populær og effektiv form for innvendig solskjerming. Ikke bare ser det flott ut og egner seg i alle rom, gardinene gir deg også full kontroll på både innsyn og lysinnslipp. Størrelsen på gardinene tilpasses enkelt til størrelsen på vinduene dine. Samtidig finnes en rekke valgmuligheter og tilleggsfunksjoner, slik at du kan få gardinene akkurat slik du vil ha dem.

Les mer om plisségardiner HER

Roller-Blinds-Full-Room-Photo-bedroom-2-

Rullegardiner

 

Rullegardinen har vært en sikker vinner innen solskjerming i en årrekke, og den er fremdeles svært populær i norske hjem. Dette skyldes både anvendelighet og funksjonalitet, samt det brede utvalget som finnes å velge mellom. De siste årene har teknologien innen solskjerming utviklet seg betraktelig. Nå kan du i stor grad automatisere din rullegardin, og styre den via en app på mobilen. 

 

Les mer om rullegardiner HER

Venetian-Blinds-Full-Room-Photo-kitchen-

Persienner

 

Persienner er en tidløs klassiker. I tillegg til å skjerme for solen og å hindre innsyn vil bevisst fargevalg kunne heve helhetsinntrykket av interiøret i din bolig. Med et stort utvalg av farger kan du skape et spennende miljø eller velge farger som går i ett med resten av interiøret - og dermed virker mer diskrèt.

Les mer om persienner HER

Vertical Venetian Blinds Full Room Photo bedroom_edited.jpg

Lamellgardiner

 

Lamellgardiner er anvendelige i alle typer værelser i hjemmet og på arbeidsplassen. De stilrene lamellene vil skjerme mot sjenerende sollys og innsyn, mens du kan ha god utsikt i en annen retning.

Les mer om lamellgardiner HER

bottom of page