top of page

Persienner

Persienner er den klassiske måten å kombinere graden av innsyn og lysinnslipp på, og produktet har overlevd trender og konkurrerende produkter i generasjoner. Velger du våre spesialtilpassede persienner vil du få persienner som holder mål i dobbelt forstand. I tillegg til å skjerme for solen og å hindre innsyn vil bevisst fargevalg kunne heve helhetsinntrykket av interiøret i din bolig eller på din arbeidsplass.

Venetian Blinds Full Room Photo NaturalKnits_edited.jpg

Persiennene leveres med lamellbredde på 25 eller 35mm. Du kan velge mellom 50 forskjellige farger; velg en farge som “spriter” opp eller utfyller fargene som allerede finnes i det aktuelle rommet. Persiennene er av høyeste kvalitet men er allikevel et prisgunstig alternativ til annen solskjerming. Det er enkelt å montere persiennene så du kan velge å gjøre dette selv eller bestille persiennene ferdig montert.

Stort utvalg av farger

Med et stort utvalg av farger kan du skape et spennende miljø med persiennene. Du kan også velge farger som går i ett med resten av interiøret og dermed virker mer diskrèt. Det finnes flere typer å betjene persienner på:

  • Tradisjonell trekksnor

  • Vendestang

  • Håndtak (til mindre vinduer) 

  • Motorisering

bottom of page