top of page

Plisségardiner

Plisségardiner er en populær og effektiv form for innvendig solskjerming. Ikke bare ser det flott ut og egner seg i alle rom, gardinene gir deg også full kontroll over både innsyn og lysinnslipp. Størrelsen på gardinene tilpasses enkelt til størrelsen på vinduene dine. Utforsk vårt utvalgt av plisségardiner – Tromsø som omegn.​

Lystette eller lysfiltrerende gardiner

 

Plisségardinen gjør seg godt i alle boliger. Det finnes en rekke valgmuligheter og tilleggsfunksjoner, slik at du kan få gardinene akkurat slik du vil ha dem. Nedtrukket vil den være myk og diskret mot øvrig interiør, og når du ønsker å slippe dagslyset inn har du mulighet til å åpne helt opp.

 

Plisségardiner kan leveres med ulik grad av skjerming:

  • Ønsker du kun å begrense mengden lys som slipper inn, vil en lysfiltrerende variant være et passende alternativ.

  • Vil du derimot kunne stenge alt lys ute, velger du heller en lystett gardin. Disse vil, i tillegg til å isolere mot lys, gi svært god skjerming mot blant annet varme og støy.

Tilleggsfunksjoner

Du kan velge mellom plisségardiner med ett eller to lag med stoff. Den doble gardinen er naturligvis den som gir størst grad av skjerming. Du har også mulighet til å velge automatisert styring, og kan blant annet programmere gardinene til å reagere på været eller du kan styre dem via en mobilapp.

Fischer_Plisse_03.jpg

Enkelt vedlikehold av plisségardiner

 

En fordel med plisségardiner er at de krever lite stell og vedlikehold. Du kan med fordel børste av dem med en fjærkost med jevne mellomrom eller forsiktig gå over med en støvsuger. Flekker burde helst fjernes med en gang de oppstår. Tørk av med en fuktig svamp og et skånsomt vaskemiddel, så vil gardinen i de fleste tilfeller være så god som ny.

 

Bestill plisségardiner (Tromsø og omegn)

Glassmester Appelbom har spisskompetanse innenfor alt som har med glassarbeid, fasade og solskjerming å gjøre. Vi spiller på lag med både privatkunder, næringsliv og offentlig virksomhet.


Vil du ha mer informasjon om vårt utvalg av plisségardiner? Ring oss på telefon 47 46 49 00 eller send en e-post. Vi leverer kvalitetsprodukter i Tromsø og omegn.

bottom of page