Plisségardiner

Plisségardiner er en populær og effektiv form for innvendig solskjerming. Ikke bare ser det flott ut og egner seg i alle rom, gardinene gir deg også full kontroll på både innsyn og lysinnslipp. Størrelsen på gardinene tilpasses enkelt til størrelsen på vinduene dine. Samtidig finnes en rekke valgmuligheter og tilleggsfunksjoner, slik at du kan få gardinene akkurat slik du vil ha dem.

Lystette eller lysfiltrerende gardiner

 

Plisségardinen gjør seg godt i alle boliger. Nedtrukket vil den være myk og diskret mot øvrig interiør, og når du ønsker å slippe dagslyset inn har du mulighet til å åpne helt opp. Plisségardiner kan leveres med ulik grad av skjerming. Ønsker du kun å begrense mengden lys som slipper inn, vil en lysfiltrerende variant være et passende alternativ. Vil du derimot kunne stenge alt lys ute, velger du heller en lystett gardin. Disse vil, i tillegg til å isolere mot lys, gi svært god skjerming mot blant annet varme og støy.

 

Du kan velge mellom plisségardiner med ett eller to lag med stoff. Den doble gardinen er naturligvis den som gir størst grad av skjerming. Du har også mulighet for å velge automatisert styring, og kan blant annet programmere gardinene til å reagere på været eller du kan styre dem via en app på mobilen.

Fischer_Plisse_03.jpg

Enkelt vedlikehold av plisségardiner

 

En fordel med plisségardiner er at de krever lite stell og vedlikehold. Du kan med fordel børste av dem med en fjærkost med jevne mellomrom eller forsiktig gå over med en støvsuger. Flekker burde helst fjernes med en gang de oppstår. Tørk av med en fuktig svamp og et skånsomt vaskemiddel, så vil gardinen i de fleste tilfeller være så god som ny.


Vil du ha mer informasjon om vårt utvalg av plisségardiner? Ring oss på telefon 47 46 49 00 eller skriv til oss i vårt kontaktskjema. Vi leverer plisségardiner i Tromsø og omegn.