Personvernerklæring

Glassmester Appelbom AS, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning. Vi har gode rutiner for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. 

 

Ved kjøp og bestilling

Alle opplysningene som blir innhentet i forbindelse med bestilling eller kjøp av våre produkter og tjenester, lagres i vårt CRM-system. Slike opplysninger er eksempelvis navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne håndtere din bestilling i forhold til pristilbud, levering og oppfølging. Vi er videre pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år. 

Levering av varer

Vi samarbeider med ulike transportselskap for transport av bestilte varer. I den forbindelse utleverer vi personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg: navn, adresse, telefonnummer og fysisk postadresse.

Kortbetaling i butikk

Glassmester Appelbom AS har betalingsterminal i butikken. Kort- og kontonummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering. Velger du kort som betalingsmetode vil betalingsopplysninger og kortopplysninger bli delt med vår bankforbindelse.

 

Vår nettside

Appelbom.no benytter informasjonskapsler (cookies) som lagres på din datamaskin når du benytter vårt nettsted. Vi bruker disse i forbedringsøyemed, men ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. Vi bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere I USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern

 

Administrasjon av cookies

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer - se veiledning fra nettvett.no. Det kan imidlertid bety at du vil oppleve endel begrensninger ved bruka av vårt nettsted. 

Henvendelser via nettsiden

Når du gjør en henvendelse via skjema eller e-post på våre nettsider, lagrer vi opplysningene som du har fylt ut ved bestilling. Disse opplysningene brukes kun til å behandle bestillingen din, og vi deler ikke disse opplysningene med noen. 

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn alle personopplysninger som glassmester Appelbom AS  har registrert på deg. Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser.

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, kan du klage til Datatilsynet.

Når du benytter deg av våre tjenester eller besøker appelbom.no, aksepterer du samtidig at opplysningene dine blir brukt i samsvar med våre retningslinjer.

Vår personvernerklæring ble sist oppdatert 5. juli 2018.

© Ry kommunikasjon AS

  • Facebook - White Circle
  • Instagram Social Icon