top of page

Har du lyst til å gjøre noe nytt?
 
Vi opplever solid og bærekraftig vekst, og har kontinuerlig behov for flere flinke lagspillere med erfaring fra glass, solskjerming eller andre typer bygningsarbeid som tømrer, snekker, blikkenslager og lignende. 
 
Vi kan tilby gode betingelser, ordnede arbeidsforhold og varierte arbeidsoppgaver i et hyggelig, uformelt arbeidsmiljø - i verdens beste by.

Interessert i å vite mer om hvordan vi har det på jobb? 
 
Ring Andreas Appelbom på 47 46 49 08 eller send oss noen ord om deg selv på post@appelbom.no

URBAN GLASSMESTER

MED ARKTISK KOMPETANSE

Bli med på laget !
 
Vi jobber høyt og lavt, ute og inne med svært varierte oppgaver. Besøk vår Facebook-profil - så får du et innblikk i vår hverdag.
 
Som én av oss blir du med i et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø med godt samhold og lite gjennomtrekk. 

Glassmester Appelbom ble etablert i 2007 og har fått være med på å sette preg på utallige renoveringer og nybygg i Tromsø-området med glass fasade og/eller solskjerming.

 

GLASSMESTER APPELBOM AS i Tromsø er en sertifisert mesterbedrift, rådgiver, fasadeentreprenør og spesialist på solskjerming.

GLASSMESTER APPELBOM AS kan bistå ved skade og utskifting av isolerglass, glass- og fasade-elementer ved renovering  og nybygg, innglassing av balkong og vinterhager, glass til kjøkken, bad og øvrig interiør, markiser, lamell-, plissé- og rullegardiner og solskjerming med fjernstyring.

 

Vi tilbyr kun det beste bransjen kan by på av løsninger, materialer og håndverk for privatboliger, offentlig sektor og næringsbygg.

Driv.png
bottom of page